Այս խմիչքնի խաղողը հավաքվում է իտալական Տրևիզո նահանգից, որտեղ միշտ պատրաստվել է լավագույն պրոսեկկոն։ Ի տարբերություն ավանդական շամպայնի պատրաստման եղանակի՝ պրոսեկկոյի արտադրության գործընթացում օգտագործվում է հայտնի Շարմա մեթոդը, որի ընթացքում երկրորդային խմորումը տեղի է ունենում չժանգոտվող պողպատե պահամաններում։ Հենց այդ տարածաշրջանի խաղողն է Mionetto DOC Brut -ին տալիս ընդգծված և հաճելի համ և փայլուն ծղոտե երանգ։ Բուրային փունջը հիշեցնում է Golden խնձոր, մինչդեռ համը գրավիչ կերպով ընդգծում է մեղրի, սև սալորի, և ակացիայի ծաղկի անուշաբույր նոտաները: