Մրգային օղի, որն ունի փափուկ, հաճելի համ և բույր՝ հասած սալորի նրբերանգներով: Մուգ սալորի մրգերից քամված հյութը բնական խմորում է անցնում առանց խմորիչի ավելացման, ինչի շնորհիվ այն վերածվում է ապագա թորման համար ցածր ալկոհոլային հիմքի։ Հետագա տեխնոլոգիան ներառում է եռակի թորում պղնձե կաթսայում: Շշալցումից առաջ օղուն խառնում են ամենամաքուր, բնական ջրի և շաքարի օշարակի հետ: Օղին կարող է ծառայել որպես հիանալի ապերիտիվ, դիժեստիվ, հիմք կոկտեյլների համար, ինչպես նաև մատուցվել նախուտեստների, մսային և ձկնային ուտեստների հետ: