Դասական օղի, որը ստեղծվել է 18-րդ դարի բաղադրատոմսով՝ հիմնված է «Լյուքս» դասի բարձրորակ հացահատիկի սպիրտի վրա, որի համար օգտագործվում են հատընտիր տարեկանի հատիկներ և հատուկ փափկացրած արտեզյան ջուր՝ բնական մեղրի հավելումով և չամիչի տտիպի թուրմ: Լրացուցիչ բաղադրիչները թույլ են տալիս ստանալ խմիչքի յուրահատուկ բույրն և համը։ Շարունակական թորման գործընթացն իրականացվում է ժամանակակից սարքավորումների կիրառմամբ։ Կրկնակի զտումը փայտածուխով և ժամանակակից զտիչներով երաշխավորում է NevA օղու համի և բույրի մաքրությունը: Օղին իդեալական է որպես ապերիտիվ, ինչպես նաև համադրում է ավանդական ուտեստների հետ և կարող է օգտագործվել կոկտեյլներ մեջ: